A la Mig de Longaron n gelato »gourmet« col lat fodom

Data

29 de november 2024

Galaria retrac

Grandeza scritura

riduci dimensione font aumenta la dimensione del font

Social

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
La lateria da Renac l’a tout pert come prum e sol »Presidio Slow Food« de la Provinzia de Belum
Davò la fiera »Madre Terra« de Torino e l premio come miou formai de malga de la Provinzia de Belum, nchëstadì la lateria da Renac l’a bu l muot de to pert a n’autra bela ve­drina internazionala per se fè cu­gnësce e prejenté suoi prodoc: la 64° Mig, Mostra Internazionala del Gelato de Longaron. L’ocajion la ié vignuda dada perméz de l’associazion »Tempi di recupero«, che a come obietif l pro­muove na vijion enfor­mada del mondo de la gastronomia, bajada su la sostenibilité, l recuperé e douré a na moda ntegrala le materie prume.  (LS)

De plu tla edizion stampeda de La Usc di Ladins o sun l e-paper a paiament www.lausc.it/e-paper