I é de 4, sui 30 egn, e fora per chest 2025 i lurarà adum per ne sporjer ogne meis na rezeta, l é Ruben Cadrobbi, Elia Dalbagno, Laura Gris e Giulia Deluca.
Su La Usc de en vender ai 24 de jené i se prejenta, contan sia esperienzes e sia idea de na cojina che sie ascorta a la calità di prodoc duré e a coche i cojinèr per i valorisèr, ma ence metan vèrda a no trèr demez nia. Per chest la rubrica che i ne metarà dant n'outa al meis fora per dut l an à per titol "Dut vegn bon!“
La pruma rezeta che podede troèr l é "Salmerin tel pan rostì con arcaboan de raves", e ogne outa sarà ence l abinament col vin che se compagna delvers.
Podede lejer dut, con ingredienc e prozediment, su La Usc stampèda de en vender ai 24 de jené
(LG)
N "poker" per la rezeta
N team con cheghes, conditora e sommelier ne sporc rezetes e abinamenc con n eie ascort a la calità e a chierir de no trèr demez nia.
Galaria retrac
View the embedded image gallery online at:
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/28726-n-poker-per-la-rezeta#sigProIde3ee87d818
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/28726-n-poker-per-la-rezeta#sigProIde3ee87d818