N "poker" per la rezeta

Data

23 de jené 2025

Galaria retrac

Grandeza scritura

riduci dimensione font aumenta la dimensione del font

Social

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
N team con cheghes, conditora e sommelier ne sporc rezetes e abinamenc con n eie ascort a la calità e a chierir de no trèr demez nia.



I é de 4, sui 30 egn, e fora per chest 2025 i lurarà adum per ne sporjer ogne meis na rezeta, l é Ruben Cadrobbi, Elia Dalbagno, Laura Gris e Giulia Deluca.
Su La Usc de en vender ai 24 de jené i se prejenta, contan sia esperienzes e sia idea de na cojina che sie ascorta a la calità di prodoc duré e a coche i cojinèr per i valorisèr, ma ence metan vèrda a no trèr demez nia. Per chest la rubrica che i ne metarà dant n'outa al meis fora per dut l an à per titol "Dut vegn bon!“

La pruma rezeta che podede troèr l é "Salmerin tel pan rostì con arcaboan de raves", e ogne outa sarà ence l abinament col vin che se compagna delvers.

Podede lejer dut, con ingredienc e prozediment, su La Usc stampèda de en vender ai 24 de jené

 (LG)